-
     Τα AssA consulting groups είναι ένα διεπιστημονικό διεπαγγελματικό δίκτυο ομάδων συμβούλων (οικονοµολόγοι, µηχανικοί όλων των ειδικοτήτων, δικηγόροι, διαχειριστές έργων, πληροφορικοί, χρηµατοοικονοµικοί σύµβουλοι, κοστολόγοι), που προσφέρει υψηλού επιπέδου συµβουλευτικές και μελετητικές υπηρεσίες στη Ελλάδα και στο εξωτερικό σε όλο το φάσµα των οικονοµικών δραστηριοτήτων των επιχειρήσεων  και οργανισμών.

Το δίκτυο των AssA consulting groups  που  αποτελείται από ισχυρές συμβουλευτικές ομάδες, κάθε ομάδα ανήκει στά μέλη της, προσπαθεί να είναι βιώσιμο, ανθρώπινο και καινοτόμο και να είναι κοντά στους πελάτες του.


Το δίκτυο συμβούλων  AssA consulting groups είναι στελεχωµένο µε αυστηρά αξιολογηµένους επιστήµονες που διακρίνονται για την ευρυµάθειά τους, την επαγγελµατική τους εµπειρία, την προσωπικότητά τους και το ήθος τους.

Ο κάθε συνεργάτης είναι απόλυτα ειδικευμένος στο αντικείμενο του και σε συνδυασμό με την πρότυπη οργάνωση σε μέσα και τεχνικές οι ομάδες εργασίας που δημιουργούνται είναι ισχυρότατες, ικανές να διαχειριστούν με επιτυχία οποιοδήποτε project, οποιουδήποτε μεγέθους σε Ελλάδα και εξωτερικό.                                                     
Συχνές ερωτήσεις
Μιλήστε μαζί μας
Συμπληρώστε την φόρμα με το τηλέφωνό σας και συνεργάτης μας θα σας καλέσει άμεσα.
Η τηλεφωνική υπηρεσία λειτουργεί από τις 9 πμ εως τις 9 μμ

Χρήσιμα