-


Προμήθεια Ενέργειας με την βοήθεια της energyTelia

 

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ - ΕΛΕΞΤΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ  ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

 

Η αγορά της ενέργειας  είναι πολύπλοκη με αποτέλεσμα πολλές επιχειρήσεις  να αποτυγχάνουν να εξασφαλίσουν την καλύτερη τιμή ενέργειας.

Η energyTelia  ειδικεύεται στην αγορά ενέργειας, τόσο της ηλεκτρικής ενέργειας όσο και του φυσικού αερίου και εργάζεται με αφοσίωση για λογαριασμό των επιχειρήσεων – καταναλωτών μειώνοντας το κόστος και αυξάνοντας τα κέρδη τους.

Η αποδοτική και αποτελεσματική υπηρεσία μας για την προμήθεια ενέργειας αποτελείται από πέντε βασικά βήματα:

1.       Ενεργειακή αξιολόγηση δεδομένων της επιχείρησης: Οι ενεργειακοί σύμβουλοι μας μελετούν τα προηγούμενα τιμολόγιά σας,  και εντοπίζουν τις πιο ελκυστικές επιλογές στην αγοράς σας.
 

2.       Υποβολή αίτησης και συγκέντρωση προσφορών : Εξασφαλίζουμε προσφορές από ειδικευμένους προμηθευτές φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας. Αφήστε την  εμπειρία μας να σας ωφελήσει. Τα τελευταία  χρόνια, η ομάδα των ενεργειακών συμβούλων μας πραγματοποιεί συνεχώς  αιτήσεις υποβολής προσφορών. Γνωρίζουμε τι πρέπει να αναζητήσουμε και πώς να μεγιστοποιήσουμε τα κέρδη σας.
 

3.       Σύσταση – Πρόταση : Συγκεντρώνουμε, αναλύουμε, αξιολογούμε, συγκρίνουμε προσφορές ενέργειας και σας προτείνουμε την καλύτερη επιλογή. Όταν εργάζεστε με την energyTelia  θα λάβετε οδηγίες και τελικές προτάσεις και όχι μόνο μια λίστα με λανθασμένες επιλογές που πρέπει να αποφύγετε.
 

4.       Διαπραγμάτευση Συμβολαίου: Σας διευκολύνουμε την υπογραφή του ενεργειακού συμβολαίου και διαπραγματευόμαστε τους πιο ευνοϊκούς όρους για εσάς. 

 

Συνεχιζόμενη Υποστήριξη: Συνεχίζουμε να διερευνάμε πρόσθετους τρόπους μείωσης των λογαριασμών κοινής ωφέλειας για την εταιρεία σας. Εάν υπάρξει μια καλύτερη τιμή ενέργειας, οι σύμβουλοι ενέργειας της energyTelia  σας ενημερώνουν για μια ευκαιρία για εξοικονόμηση. Η προληπτική μας προσέγγιση σας δίνει τη δυνατότητα να επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες προμήθειας ενέργειας που προκύπτουν.

Μάθετε Το Κόστος

Όταν εργάζεστε με την  energyTelia θα γνωρίζετε όλα τα στοιχεία κόστους που περιλαμβάνονται στην τελική τιμή ενέργειας. Είμαστε υπερήφανοι για τη διαφάνεια. Πολλοί μεσίτες και προμηθευτές ενέργειας ισχυρίζονται ότι μπορούν να σας εξοικονομήσουν χρήματα δωρεάν, παρόλο που μπορεί να υπάρξουν εξοικονομήσεις,  ποτέ δεν θα γνωρίζετε πραγματικά πόσα χρήματα θα μπορούσατε να εξοικονομήσετε..

contact us 

Συχνές ερωτήσεις
Μιλήστε μαζί μας
Συμπληρώστε την φόρμα με το τηλέφωνό σας και συνεργάτης μας θα σας καλέσει άμεσα.
Η τηλεφωνική υπηρεσία λειτουργεί από τις 9 πμ εως τις 9 μμ

Χρήσιμα