-


Ποιοι είμαστε
Τα AssA consulting groups είναι ένα διεπιστημονικό διεπαγγελματικό δίκτυο ομάδων συμβούλων (οικονοµολόγοι, µηχανικοί όλων των ειδικοτήτων, δικηγόροι, διαχειριστές έργων, πληροφορικοί, χρηµατοοικονοµικοί σύµβουλοι, κοστολόγοι), που προσφέρει υψηλού επιπέδου συµβουλευτικές και μελετητικές υπηρεσίες στη Ελλάδα και στο εξωτερικό σε όλο το φάσµα των οικονοµικών δραστηριοτήτων των επιχειρήσεων  και οργανισμών.

Το δίκτυο των AssA consulting groups  που  αποτελείται από ισχυρές συμβουλευτικές ομάδες, κάθε ομάδα ανήκει στά μέλη της, προσπαθεί να είναι βιώσιμο, ανθρώπινο και καινοτόμο και να είναι κοντά στους πελάτες του.

Το δίκτυο συμβούλων  AssA consulting groups είναι στελεχωµένο µε αυστηρά αξιολογηµένους επιστήµονες που διακρίνονται για την ευρυµάθειά τους, την επαγγελµατική τους εµπειρία, την προσωπικότητά τους και το ήθος τους.

Ο κάθε συνεργάτης είναι απόλυτα ειδικευμένος στο αντικείμενο του και σε συνδυασμό με την πρότυπη οργάνωση σε μέσα και τεχνικές οι ομάδες εργασίας που δημιουργούνται είναι ισχυρότατες, ικανές να διαχειριστούν με επιτυχία οποιοδήποτε project, οποιουδήποτε μεγέθους σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Διαθέσιμα Consulting Groups
Ανάπτυξη επιχειρήσεων

Οι AssA επιχειρηματικοί σύμβουλοι προσφέρουν συμβουλευτικές υπηρεσίες σε μια σειρά εργασιών και διαδικασιών των επιχειρήσεων με στόχο την εξέλιξη και την εκμετάλλευση ευκαιριών ανάπτυξης των επιχειρήσεων.Οι επαγγελματίες που συμμετάσχουν στις ομάδες AssA για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων έχουν εμπειρία στα οικονομικά και τις χρηματοδοτήσεις, στις συγχωνεύσεις και τις εξαγορές, στην διοίκηση των επιχειρήσεων, στην οργάνωση της παραγωγής, στις πωλήσεις, στο μάρκετινγκ και στην ανάπτυξη στρατηγικών διαχείρισης.

Συμβουλευτικές υπηρεσίες προμηθειών

Οι σύμβουλοι μηχανικοί προμηθειών των AssA consulting groups έχουν λεπτομερή γνώση σχετικά με τον εξοπλισμό, τα υλικά και τις υπηρεσίες που χρησιμοποιούνται στα τεχνικά έργα, καθώς και τις εταιρείες που τα πωλούν. Ο μηχανικός προμηθειών αξιολογεί τους νέους και τους υφιστάμενους προμηθευτές και εργολάβους και διαπραγματεύεται συμφωνίες αγοράς με αυτούς, διεκδικώντας για τον πελάτη την καλύτερη τιμή για την καλύτερη ποιότητα.
Επιδοτήσεις & Χρηματοδοτήσεις

ΕΣΠΑ, ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ, ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΔΙΕΘΝΗ FUNDS, ΙΔΙΩΤΕΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ.

Η εύρεση ΠΟΡΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ για επενδύσεις και για την λειτουργία των επιχειρήσεων είναι μια δύσκολη υπόθεση σήμερα στην Ελλάδα. Διεκδικούμε με επιτυχία για τους πελάτες μας επιδοτήσεις και χρηματοδοτήσεις από Ευρωπαϊκή ένωση, τράπεζες και ιδιώτες επενδυτές.

Διαχείριση συμβάσεων έργων

Οι συμβάσεις ενός έργου αποτελούν την λυδία λίθο του έργου.

Οι διεπιστημονικές ομάδες εργασίες AssA consulting που προσφέρουν υπηρεσίες στον τομέα των συμβάσεων έργων αποτελούνται από μηχανικούς, οικονομολόγους και νομικούς. Έχουν εμπειρία στην σύνταξη συμβάσεων έργων , την παρακολούθηση αυτών και την διεκδίκηση απαιτήσεων με βάσει αυτών
Σύμβουλοι προμήθειας ενέργειας

Προμήθεια Ενέργειας με την βοήθεια της energyTelia
ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ - ΕΛΕΞΤΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
Η αγορά της ενέργειας είναι πολύπλοκη με αποτέλεσμα πολλές επιχειρήσεις να αποτυγχάνουν να εξασφαλίσουν την καλύτερη τιμή ενέργειας.
Η energyTelia ειδικεύεται στην αγορά ενέργειας, τόσο της ηλεκτρικής ενέργειας όσο και του φυσικού αερίου και εργάζεται με αφοσίωση για λογαριασμό των επιχειρήσεων – καταναλωτών μειώνοντας το κόστος και αυξάνοντας τα κέρδη τους.
Αξιολόγηση προμηθευτών και εργολάβων.


Η λήψη υπηρεσιών αξιολόγησης και προεπιλογής εργολάβων και προμηθευτών από τους επαγγελματίες των AssA consulting groups ισοδυναμεί με την διασφάλιση της εφοδιαστικής αλυσίδας.
Δεν εχει σημασία το μέγεθος της επιχείρησής σας ή το αντικείμενό της (βιομηχανία, εμπόριο, υπηρεσίες κλπ.) ή το μοντέλο οργάνωσής της, αργά η γρήγορα θα εκτεθεί σε κινδύνους που θα εισαχθούν από τρίτους.
Το πρώτο βήμα για την προστασία της επιχείρησή σας είναι η λήψη υπηρεσιών προεπιλογής και αξιολόγησης (prequalification services ).

Διοίκηση έργων

Ο σχεδιασμός και η οργάνωση των πόρων ενός οργανισμού, προκειμένου να κινηθεί μια εργασία, ένα γεγονός ή καθήκον προς την ολοκλήρωση. Η διαχείριση του έργου περιλαμβάνει συνήθως ένα έργο one-time και όχι μια συνεχή δραστηριότητα, και η διαχείριση των πόρων περιλαμβάνουν τόσο ανθρώπινο και οικονομικό κεφάλαιο.
Υπηρεσίες πιστοποιήσεων (ISO OHSAS CE )

Η πιστοποίηση (ISO,OHSAS,CE ) προσθέτει αξιοπιστία στην επιχείρηση και αυξάνει την ικανοποίηση των πελατών από τις προσφερόμενες υπηρεσίες και τα προϊόντα.
Η προετοιμασία της επιχείρησης για επιθεώρηση και πιστοποίηση από τις ομάδες εργασίας των AssA consulting group βελτιώνει και εξελίσσει τις διαδικασίες λειτουργίας των επιχειρήσεων και προσθέτει αξία σε αυτές.
Αποτίμηση Επειχειρήσεων

Κατάρτιση τεκμηριωμένων στοιχείων που παρέχει υψηλό βαθμό βεβαιότητας ότι η συγκεκριμένη διαδικασία θα παράγει με συνέπεια προϊόν που ικανοποιεί τις προκαθορισμένες προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά ποιότητας. Η επικύρωση εγγυημένη την ποιότητα των προϊόντων σας.
Συμβουλευτικές υπηρεσίες Marketing και ανάπτυξης πωλήσεωνΣυμβουλευτικές υπηρεσίες Marketing και ανάπτυξης πωλήσεων
Διαχείριση επενδύσεων σε ακίνητη περιουσία

Μια επιτυχημένη στρατηγική ακινήτων δεν περιορίζεται στην εύρεση του κατάλληλου χώρου. Έχει σκοπό να σας βοηθήσει να μειώσετε τον πραγματικό κίνδυνο περιουσίας, εκτός από τα χρήματα, τη βελτίωση της παραγωγικότητας και πολλά περισσότερα.

Αγορές που δραστηριοποιούμαστε
Βιομηχανία

Βιομηχανία
Αγροτική ανάπτυξη - Διατροφή

Αγροτική ανάπτυξη - Διατροφή
Ενέργεια

Τα AssA consulting groups εργάζονται πάνω στην παραγωγή και την κατανάλωση ενέργειας. Αναπτύσσει προγράμματα υδροηλεκτρικής ενέργειας, φωτοβολταϊκών και ηλιακών σταθμών παραγωγής ενέργειας, αιολικά πάρκα και ανακτά ενέργεια από την γεωθερμία, το βιοαέριο και την βιομάζα. Προτείνει λύσεις για τη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης των κτιρίων, βιομηχανικών χώρων και δημόσιες εγκαταστάσεις.
Τεχνικά έργα

Τεχνικά έργα
Εμπόριο - Μεταφορές

Εμπόριο - Μεταφορές
Περιβάλλον

περιβάλλον
Τουρισμός

The services of AssA consulting groups for tourism range from hotels to tourism infrastructures. Concept development, feasibility studies, project management, find funding sources, engineering, consulting constructions, management certification studies are some of our services.
Our projects could be located in large cities, provincial capitals, small towns as well as in leisure destinations (e.g. in mountain resorts, at lakes/sea or near touristic hotspots).
Συχνές ερωτήσεις
Μιλήστε μαζί μας
Συμπληρώστε την φόρμα με το τηλέφωνό σας και συνεργάτης μας θα σας καλέσει άμεσα.
Η τηλεφωνική υπηρεσία λειτουργεί από τις 9 πμ εως τις 9 μμ

Χρήσιμα