-
Αγροτική ανάπτυξη - Τρόφιμα
Facebook
Αγροτική ανάπτυξη - Τρόφιμα 

Η αγορά της παραγωγής και διακίνησης τροφίμων είναι μια πολύ ευαίσθητη αγορά. Τα AssA consulting groups προσφέρουν υπηρεσίες στο τομέα επενδύσεων, της ασφάλειας των τροφίμων, της εμπορίας, της εύρεσης πόρων χρηματοδότησης.
Ιδιαίτερη ανάπτυξη παρουσιάζει τελευταίως η προώθηση από τα δίκτυα AssA ελληνικών τροφίμων στην παγκόσμια αγορά.  
Σχετικά Consulting Groups
Πιστοποιητικά (ISO9000,14000,22000 IFS BRC HACCP OHSAS CE )
Οι πιστοποιήσεις προσθέτουν αξιοπιστία στην επιχείρηση και αυξάνουν την ικανοποίηση των πελατών από τις προσφερόμενες υπηρεσίες και τα προϊόντα. Η προετοιμασία της επιχείρησης για επιθεώρηση και πιστοποίηση από τις ομάδες εργασίας των AssA consulting group βελτιώνει και εξελίσσει τις διαδικασίες λειτουργίας των επιχειρήσεων και προσθέτει αξία σε αυτές.
Διοίκηση έργων
Εκπαιδευμένοι, πιστοποιημένοι και έμπειροι managers του δικτύου AssA consulting μπορούν να διοικήσουν , υλοποιήσουν και να παραδώσουν οποιοδήποτε έργο στην ώρα του , στα καλύτερα κοστολόγια και σε άριστη ποιότητα. Έχουμε υλοποιήσει με επιτυχία έργα στις κατασκευές, στο περιβάλλον, στην πληροφορική , στην ενέργεια.
Αποτίμηση Επειχειρήσεων
Κατάρτιση τεκμηριωμένων στοιχείων που παρέχει υψηλό βαθμό βεβαιότητας ότι η συγκεκριμένη διαδικασία θα παράγει με συνέπεια προϊόν που ικανοποιεί τις προκαθορισμένες προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά ποιότητας. Η επικύρωση εγγυημένη την ποιότητα των προϊόντων σας.

Επιπλέον αγορές δράσης
Βιομηχανία

Βιομηχανία
Τεχνικά έργα

Τεχνικά έργα. Οι ομάδες εργασίας δικτύου AssA consulting μπορούν να προσφέρουν μια πλειάδα υπηρεσιών σε κτιριακά, βιομηχανικά, ενεργειακά και περιβαλλοντικά τεχνικά έργα. Προσφέρονται Υπηρεσίες μελετών, τεχνικού συμβούλου, διοίκησης του έργου, διοίκησης εργοταξίου, οργάνωσης προμηθειών, ασφάλειας και υγιεινής, ελέγχου ποιότητας, θέση σε λειτουργία κλπ
Ενέργεια

Οι ομάδες του δικτύου AssA consulting εργάζονται πάνω στην παραγωγή, την προμήθεια και την κατανάλωση ενέργειας. Παραγωγή: Μελετούν, σχεδιάζουν, εγκαθιστούν Υδροηλεκτρικά, ανεμογεννήτριες, βιοαέριο, φωτοβολταϊκά, βιομάζα. Προμήθεια: Συμβουλεύουν για την φτηνότερη προμήθεια φυσικού αερίου και Ηλεκτρικής ενέργειας. Κατανάλωση: προτείνουν λύσεις για την καλύτερη ενεργειακή απόδοση κτιρίων, βιομηχανικών εγκαταστάσεων και δημόσιων υποδομών
Εμπόριο - Μεταφορές

Εμπόριο - Μεταφορές
Περιβάλλον

περιβάλλον
Τουρισμός

Οι υπηρεσίες των ομάδων συμβούλων AssA για τον τουρισμό κυμαίνονται από ξενοδοχεία έως τουριστικές υποδομές. Η διαχείριση του έργου, η εύρεση πηγών χρηματοδότησης, η παροχή συμβουλών μηχανικού, η παροχή χρηματοοικονομικών συμβουλών, η παροχή συμβουλών για προμήθειες, η παροχή συμβουλών για την προμήθεια ενέργειας είναι μερικές από τις υπηρεσίες μας Τα έργα μας θα μπορούσαν να τοποθετηθούν σε μεγάλες πόλεις, επαρχιακές πρωτεύουσες, μικρές πόλεις καθώς και σε προορισμούς αναψυχής (π.χ. σε ορεινά θέρετρα, σε λίμνες / θάλασσα ή κοντά σε τουριστικά hotspots).
Συχνές ερωτήσεις
Μιλήστε μαζί μας
Συμπληρώστε την φόρμα με το τηλέφωνό σας και συνεργάτης μας θα σας καλέσει άμεσα.
Η τηλεφωνική υπηρεσία λειτουργεί από τις 9 πμ εως τις 9 μμ

Χρήσιμα