-
Τουρισμός
Facebook

Οι υπηρεσίες των ομάδων συμβούλων AssA για τον τουρισμό κυμαίνονται από ξενοδοχεία έως τουριστικές υποδομές. Η διαχείριση του έργου, η εύρεση πηγών χρηματοδότησης, η παροχή συμβουλών μηχανικού, η παροχή χρηματοοικονομικών συμβουλών, η παροχή συμβουλών για προμήθειες, η παροχή συμβουλών για την προμήθεια ενέργειας είναι μερικές από τις υπηρεσίες μας

Τα έργα μας θα μπορούσαν να τοποθετηθούν σε μεγάλες πόλεις, επαρχιακές πρωτεύουσες, μικρές πόλεις καθώς και σε προορισμούς αναψυχής (π.χ. σε ορεινά θέρετρα, σε λίμνες / θάλασσα ή κοντά σε τουριστικά hotspots).


Σχετικά Consulting Groups
Ανάπτυξη επιχειρήσεων
Οι AssA επιχειρηματικοί σύμβουλοι προσφέρουν συμβουλευτικές υπηρεσίες σε μια σειρά εργασιών και διαδικασιών των επιχειρήσεων με στόχο την εξέλιξη και την εκμετάλλευση ευκαιριών ανάπτυξης των επιχειρήσεων.Οι επαγγελματίες που συμμετάσχουν στις ομάδες AssA για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων έχουν εμπειρία στα οικονομικά και τις χρηματοδοτήσεις, στις συγχωνεύσεις και τις εξαγορές, στην διοίκηση των επιχειρήσεων, στην οργάνωση της παραγωγής, στις πωλήσεις, στο μάρκετινγκ και στην ανάπτυξη στρατηγικών διαχείρισης.
Συμβουλευτικές υπηρεσίες προμηθειών
Οι σύμβουλοι μηχανικοί προμηθειών των AssA consulting groups έχουν λεπτομερή γνώση σχετικά με τον εξοπλισμό, τα υλικά και τις υπηρεσίες που χρησιμοποιούνται στα τεχνικά έργα, καθώς και τις εταιρείες που τα πωλούν. Ο μηχανικός προμηθειών αξιολογεί τους νέους και τους υφιστάμενους προμηθευτές και εργολάβους και διαπραγματεύεται συμφωνίες αγοράς με αυτούς, διεκδικώντας για τον πελάτη την καλύτερη τιμή για την καλύτερη ποιότητα.
Επιδοτήσεις & Χρηματοδοτήσεις
ΕΣΠΑ, ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ, ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΔΙΕΘΝΗ FUNDS, ΙΔΙΩΤΕΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ. Η εύρεση ΠΟΡΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ για επενδύσεις και για την λειτουργία των επιχειρήσεων είναι μια δύσκολη υπόθεση σήμερα στην Ελλάδα. Διεκδικούμε με επιτυχία για τους πελάτες μας επιδοτήσεις και χρηματοδοτήσεις από Ευρωπαϊκή ένωση, τράπεζες και ιδιώτες επενδυτές.
Σύμβουλοι προμήθειας ενέργειας- energyTelia
ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ - ΕΛΕΞΤΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Η αγορά της ενέργειας είναι πολύπλοκη με αποτέλεσμα πολλές επιχειρήσεις να αποτυγχάνουν να εξασφαλίσουν την καλύτερη τιμή ενέργειας. Η energyTelia ειδικεύεται στην αγορά ενέργειας, τόσο της ηλεκτρικής ενέργειας όσο και του φυσικού αερίου και εργάζεται με αφοσίωση για λογαριασμό των επιχειρήσεων – καταναλωτών μειώνοντας το κόστος και αυξάνοντας τα κέρδη τους.
Διοίκηση έργων
Εκπαιδευμένοι, πιστοποιημένοι και έμπειροι managers του δικτύου AssA consulting μπορούν να διοικήσουν , υλοποιήσουν και να παραδώσουν οποιοδήποτε έργο στην ώρα του , στα καλύτερα κοστολόγια και σε άριστη ποιότητα. Έχουμε υλοποιήσει με επιτυχία έργα στις κατασκευές, στο περιβάλλον, στην πληροφορική , στην ενέργεια.
Πιστοποιητικά (ISO9000,14000,22000 IFS BRC HACCP OHSAS CE )
Οι πιστοποιήσεις προσθέτουν αξιοπιστία στην επιχείρηση και αυξάνουν την ικανοποίηση των πελατών από τις προσφερόμενες υπηρεσίες και τα προϊόντα. Η προετοιμασία της επιχείρησης για επιθεώρηση και πιστοποίηση από τις ομάδες εργασίας των AssA consulting group βελτιώνει και εξελίσσει τις διαδικασίες λειτουργίας των επιχειρήσεων και προσθέτει αξία σε αυτές.
Αποτίμηση Επειχειρήσεων
Κατάρτιση τεκμηριωμένων στοιχείων που παρέχει υψηλό βαθμό βεβαιότητας ότι η συγκεκριμένη διαδικασία θα παράγει με συνέπεια προϊόν που ικανοποιεί τις προκαθορισμένες προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά ποιότητας. Η επικύρωση εγγυημένη την ποιότητα των προϊόντων σας.

Επιπλέον αγορές δράσης
Βιομηχανία

Βιομηχανία
Τεχνικά έργα

Τεχνικά έργα. Οι ομάδες εργασίας δικτύου AssA consulting μπορούν να προσφέρουν μια πλειάδα υπηρεσιών σε κτιριακά, βιομηχανικά, ενεργειακά και περιβαλλοντικά τεχνικά έργα. Προσφέρονται Υπηρεσίες μελετών, τεχνικού συμβούλου, διοίκησης του έργου, διοίκησης εργοταξίου, οργάνωσης προμηθειών, ασφάλειας και υγιεινής, ελέγχου ποιότητας, θέση σε λειτουργία κλπ
Αγροτική ανάπτυξη - Τρόφιμα

Η αγορά της παραγωγής και διακίνησης τροφίμων είναι μια πολύ ευαίσθητη αγορά. Τα AssA consulting groups προσφέρουν υπηρεσίες στο τομέα επενδύσεων, της ασφάλειας των τροφίμων, της εμπορίας, της εύρεσης πόρων χρηματοδότησης. Ιδιαίτερη ανάπτυξη παρουσιάζει τελευταίως η προώθηση από τα δίκτυα AssA ελληνικών τροφίμων στην παγκόσμια αγορά.
Ενέργεια

Οι ομάδες του δικτύου AssA consulting εργάζονται πάνω στην παραγωγή, την προμήθεια και την κατανάλωση ενέργειας. Παραγωγή: Μελετούν, σχεδιάζουν, εγκαθιστούν Υδροηλεκτρικά, ανεμογεννήτριες, βιοαέριο, φωτοβολταϊκά, βιομάζα. Προμήθεια: Συμβουλεύουν για την φτηνότερη προμήθεια φυσικού αερίου και Ηλεκτρικής ενέργειας. Κατανάλωση: προτείνουν λύσεις για την καλύτερη ενεργειακή απόδοση κτιρίων, βιομηχανικών εγκαταστάσεων και δημόσιων υποδομών
Εμπόριο - Μεταφορές

Εμπόριο - Μεταφορές
Περιβάλλον

περιβάλλον
Συχνές ερωτήσεις
Μιλήστε μαζί μας
Συμπληρώστε την φόρμα με το τηλέφωνό σας και συνεργάτης μας θα σας καλέσει άμεσα.
Η τηλεφωνική υπηρεσία λειτουργεί από τις 9 πμ εως τις 9 μμ

Χρήσιμα