-
Σύμβουλοι προμήθειας ενέργειας- energyTelia
Facebook

Προμήθεια Ενέργειας με την βοήθεια της energyTelia

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ - ΕΛΕΞΤΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ  ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Η αγορά της ενέργειας  είναι πολύπλοκη με αποτέλεσμα πολλές επιχειρήσεις  να αποτυγχάνουν να εξασφαλίσουν την καλύτερη τιμή ενέργειας.

Η energyTelia  ειδικεύεται στην αγορά ενέργειας, τόσο της ηλεκτρικής ενέργειας όσο και του φυσικού αερίου και εργάζεται με αφοσίωση για λογαριασμό των επιχειρήσεων – καταναλωτών μειώνοντας το κόστος και αυξάνοντας τα κέρδη τους.

Η αποδοτική και αποτελεσματική υπηρεσία μας για την προμήθεια ενέργειας αποτελείται από πέντε βασικά βήματα: 1.Ενεργειακή αξιολόγηση δεδομένων της επιχείρησης: Οι ενεργειακοί σύμβουλοι μας μελετούν τα προηγούμενα τιμολόγιά σας,  και εντοπίζουν τις πιο ελκυστικές επιλογές στην αγοράς σας. 2.Υποβολή αίτησης και συγκέντρωση προσφορών : Εξασφαλίζουμε προσφορές από ειδικευμένους προμηθευτές φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας. Αφήστε την  εμπειρία μας να σας ωφελήσει. Τα τελευταία  χρόνια, η ομάδα των ενεργειακών συμβούλων μας πραγματοποιεί συνεχώς  αιτήσεις υποβολής προσφορών. Γνωρίζουμε τι πρέπει να αναζητήσουμε και πώς να μεγιστοποιήσουμε τα κέρδη σας. 3.Σύσταση – Πρόταση : Συγκεντρώνουμε, αναλύουμε, αξιολογούμε, συγκρίνουμε προσφορές ενέργειας και σας προτείνουμε την καλύτερη επιλογή. Όταν εργάζεστε με την energyTelia  θα λάβετε οδηγίες και τελικές προτάσεις και όχι μόνο μια λίστα με λανθασμένες επιλογές που πρέπει να αποφύγετε. 4.Διαπραγμάτευση Συμβολαίου: Σας διευκολύνουμε την υπογραφή του ενεργειακού συμβολαίου και διαπραγματευόμαστε τους πιο ευνοϊκούς όρους για εσάς. 5.Συνεχιζόμενη Υποστήριξη: Συνεχίζουμε να διερευνάμε πρόσθετους τρόπους μείωσης των λογαριασμών κοινής ωφέλειας για την εταιρεία σας. Εάν υπάρξει μια καλύτερη τιμή ενέργειας, οι σύμβουλοι ενέργειας της energyTelia  σας ενημερώνουν για μια ευκαιρία για εξοικονόμηση. Η προληπτική μας προσέγγιση σας δίνει τη δυνατότητα να επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες προμήθειας ενέργειας που προκύπτουν.


Σχετικές αγορές
Βιομηχανία

Βιομηχανία
Ενέργεια

Οι ομάδες του δικτύου AssA consulting εργάζονται πάνω στην παραγωγή, την προμήθεια και την κατανάλωση ενέργειας.
Παραγωγή: Μελετούν, σχεδιάζουν, εγκαθιστούν Υδροηλεκτρικά, ανεμογεννήτριες, βιοαέριο, φωτοβολταϊκά, βιομάζα.
Προμήθεια: Συμβουλεύουν για την φτηνότερη προμήθεια φυσικού αερίου και Ηλεκτρικής ενέργειας.
Κατανάλωση: προτείνουν λύσεις για την καλύτερη ενεργειακή απόδοση κτιρίων, βιομηχανικών εγκαταστάσεων και δημόσιων υποδομών
Τεχνικά έργα

Τεχνικά έργα.
Οι ομάδες εργασίας δικτύου AssA consulting μπορούν να προσφέρουν μια πλειάδα υπηρεσιών σε κτιριακά, βιομηχανικά, ενεργειακά και περιβαλλοντικά τεχνικά έργα.
Προσφέρονται Υπηρεσίες μελετών, τεχνικού συμβούλου, διοίκησης του έργου, διοίκησης εργοταξίου, οργάνωσης προμηθειών, ασφάλειας και υγιεινής, ελέγχου ποιότητας, θέση σε λειτουργία κλπ
Τουρισμός

Οι υπηρεσίες των ομάδων συμβούλων AssA για τον τουρισμό κυμαίνονται από ξενοδοχεία έως τουριστικές υποδομές. Η διαχείριση του έργου, η εύρεση πηγών χρηματοδότησης, η παροχή συμβουλών μηχανικού, η παροχή χρηματοοικονομικών συμβουλών, η παροχή συμβουλών για προμήθειες, η παροχή συμβουλών για την προμήθεια ενέργειας είναι μερικές από τις υπηρεσίες μας
Τα έργα μας θα μπορούσαν να τοποθετηθούν σε μεγάλες πόλεις, επαρχιακές πρωτεύουσες, μικρές πόλεις καθώς και σε προορισμούς αναψυχής (π.χ. σε ορεινά θέρετρα, σε λίμνες / θάλασσα ή κοντά σε τουριστικά hotspots).
Εμπόριο - Μεταφορές

Εμπόριο - Μεταφορές
Περιβάλλον

περιβάλλον

Επιπλέον Consulting Groups
Ανάπτυξη επιχειρήσεων
Οι AssA επιχειρηματικοί σύμβουλοι προσφέρουν συμβουλευτικές υπηρεσίες σε μια σειρά εργασιών και διαδικασιών των επιχειρήσεων με στόχο την εξέλιξη και την εκμετάλλευση ευκαιριών ανάπτυξης των επιχειρήσεων.Οι επαγγελματίες που συμμετάσχουν στις ομάδες AssA για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων έχουν εμπειρία στα οικονομικά και τις χρηματοδοτήσεις, στις συγχωνεύσεις και τις εξαγορές, στην διοίκηση των επιχειρήσεων, στην οργάνωση της παραγωγής, στις πωλήσεις, στο μάρκετινγκ και στην ανάπτυξη στρατηγικών διαχείρισης.
Συμβουλευτικές υπηρεσίες προμηθειών
Οι σύμβουλοι μηχανικοί προμηθειών των AssA consulting groups έχουν λεπτομερή γνώση σχετικά με τον εξοπλισμό, τα υλικά και τις υπηρεσίες που χρησιμοποιούνται στα τεχνικά έργα, καθώς και τις εταιρείες που τα πωλούν. Ο μηχανικός προμηθειών αξιολογεί τους νέους και τους υφιστάμενους προμηθευτές και εργολάβους και διαπραγματεύεται συμφωνίες αγοράς με αυτούς, διεκδικώντας για τον πελάτη την καλύτερη τιμή για την καλύτερη ποιότητα.
Επιδοτήσεις & Χρηματοδοτήσεις
ΕΣΠΑ, ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ, ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΔΙΕΘΝΗ FUNDS, ΙΔΙΩΤΕΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ. Η εύρεση ΠΟΡΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ για επενδύσεις και για την λειτουργία των επιχειρήσεων είναι μια δύσκολη υπόθεση σήμερα στην Ελλάδα. Διεκδικούμε με επιτυχία για τους πελάτες μας επιδοτήσεις και χρηματοδοτήσεις από Ευρωπαϊκή ένωση, τράπεζες και ιδιώτες επενδυτές.
Διαχείριση συμβάσεων έργων
Οι συμβάσεις ενός έργου αποτελούν την λυδία λίθο του έργου. Οι διεπιστημονικές ομάδες εργασίες AssA consulting που προσφέρουν υπηρεσίες στον τομέα των συμβάσεων έργων αποτελούνται από μηχανικούς, οικονομολόγους και νομικούς. Έχουν εμπειρία στην σύνταξη συμβάσεων έργων , την παρακολούθηση αυτών και την διεκδίκηση απαιτήσεων με βάσει αυτών
Αξιολόγηση προμηθευτών και εργολάβων.
Η λήψη υπηρεσιών αξιολόγησης και προεπιλογής εργολάβων και προμηθευτών από τους επαγγελματίες των AssA consulting groups ισοδυναμεί με την διασφάλιση της εφοδιαστικής αλυσίδας. Δεν εχει σημασία το μέγεθος της επιχείρησής σας ή το αντικείμενό της (βιομηχανία, εμπόριο, υπηρεσίες κλπ.) ή το μοντέλο οργάνωσής της, αργά η γρήγορα θα εκτεθεί σε κινδύνους που θα εισαχθούν από τρίτους. Το πρώτο βήμα για την προστασία της επιχείρησή σας είναι η λήψη υπηρεσιών προεπιλογής και αξιολόγησης (prequalification services ).
Διοίκηση έργων
Εκπαιδευμένοι, πιστοποιημένοι και έμπειροι managers του δικτύου AssA consulting μπορούν να διοικήσουν , υλοποιήσουν και να παραδώσουν οποιοδήποτε έργο στην ώρα του , στα καλύτερα κοστολόγια και σε άριστη ποιότητα. Έχουμε υλοποιήσει με επιτυχία έργα στις κατασκευές, στο περιβάλλον, στην πληροφορική , στην ενέργεια.
Πιστοποιητικά (ISO9000,14000,22000 IFS BRC HACCP OHSAS CE )
Οι πιστοποιήσεις προσθέτουν αξιοπιστία στην επιχείρηση και αυξάνουν την ικανοποίηση των πελατών από τις προσφερόμενες υπηρεσίες και τα προϊόντα. Η προετοιμασία της επιχείρησης για επιθεώρηση και πιστοποίηση από τις ομάδες εργασίας των AssA consulting group βελτιώνει και εξελίσσει τις διαδικασίες λειτουργίας των επιχειρήσεων και προσθέτει αξία σε αυτές.
Αποτίμηση Επειχειρήσεων
Κατάρτιση τεκμηριωμένων στοιχείων που παρέχει υψηλό βαθμό βεβαιότητας ότι η συγκεκριμένη διαδικασία θα παράγει με συνέπεια προϊόν που ικανοποιεί τις προκαθορισμένες προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά ποιότητας. Η επικύρωση εγγυημένη την ποιότητα των προϊόντων σας.
Υπηρεσίες προώθησης πωλήσεων
1.Αξιολογούμε παραγωγούς και προμηθευτές, επιλέγουμε να συνεργαστούμε μόνο με προμηθευτές που χαρακτηρίζονται Prequalified supplier. 2.Παρουσιάζουμε τους προμηθευτές (Prequalified supplier) και προωθούμε τα προϊόντα τους των μέσω των εθνικών και διεθνών δικτύων μας στους υποψήφιους αγοραστές. 3.Καθοδηγούμε την ολοκλήρωση της πώλησης και συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε την διαδικασία.
Διαχείριση επενδύσεων σε ακίνητη περιουσία
Μια επιτυχημένη στρατηγική ακινήτων δεν περιορίζεται στην εύρεση του κατάλληλου χώρου. Έχει σκοπό να σας βοηθήσει να μειώσετε τον πραγματικό κίνδυνο περιουσίας, εκτός από τα χρήματα, τη βελτίωση της παραγωγικότητας και πολλά περισσότερα.
Συχνές ερωτήσεις
Μιλήστε μαζί μας
Συμπληρώστε την φόρμα με το τηλέφωνό σας και συνεργάτης μας θα σας καλέσει άμεσα.
Η τηλεφωνική υπηρεσία λειτουργεί από τις 9 πμ εως τις 9 μμ

Χρήσιμα